TONIK HERBA GAMAT

Harga sebenar RM130.00 promosi RM85.00 sahaja

UNTUK PESAKIT DIABETES

Bantu Pesakit Kencing Manis, Kurankangkan Gula Dalam Darah, Luka Kronik Cepat sembuh

Diabetes adalah penyakit kronik di mana paras gula dalam darah di dapati berlebihan. Di Malaysia bilangan pesakit Diabetes meningkat dengan ketara dimana kira-kira 1.2 juta rakyatnya di sahkan mengidap penyakit kencing manis. Selain penyakit maut, Diabetes juga kerap dirujuk komplikasi kesihatan seperti organ-organ penting yang akan berakhir dengan sakit jantung, lumpuh, buta, kerosakan buah pinggang, setengah anggota badan terpaksa di potong dan masalah hubungan seksual.

Salah satu cara yang harus dilakukan untuk mengawal Diabetes ialah dengan mengambil makanan seimbang, kurang gula, kurang masin. Kurang lemak dan bersenam serta mengambil ubat yang sesuai.

Penawar Industries Sdn Bhd yang mempunyai kilang bertaraf Amalan Pengilang Baik (Good Manufacturing Practice) dan diluluskan oleh kementerian Kesihatan Malaysia serta disahkan oleh World Health Organisation (WHO) memperkenalkan Tonik Herba Gamat iaitu produk berasaskan herba untuk membantu pesakit Diabetes. Tonik ini diperbuat daripada ekstrak herba terpilihdengan kajian yang telah dilakukan sebelum ia dipasarkan unutk kegunaan pasakit. Ianya tidak mengandungi sebatian bersifat kimia atau bahan tiruan serta tidak mempunyai kesan sampingan yang negatif. Tonik Herba Gamat dapat membantu pesakit Diabetes kerana ianya berkeupayaan mengurangkan gula dalam darah dan menyembuhkan luka disebabkan Diabetes. Pesakat kencing manis tidak perlu bimbang untuk mengambil tonik inin kerana ianya mendapat kelulusan daripada kementerian kesihatan Malaysia. No. Kelulusan : MAL 2003/85/T


 

 

 

 

Terima kasih kerana mengunjungi laman Web Penawar Malaysia

Nama : Ahmad Zawawi bin Abd Ghani

No. Ahli : T\003123-Penawar/Rojam

Alamat Stokis : Perniagaan Realiti Ahmad

C-353 Bandar Al-Muktafi Billah Shah

230400 Dungun Terengganu

Penawar Industries atau rojam. Laman Web ini di bina bagi memasarkan produk rojam/Penawar Industries Sdn Bhd (414528-X/Ajl931013 secara E-Catalog.

Penawar Industries/Rojam telah di tubuhkan oleh Tuan Haji shuib bin Mohd Isa lebih 15 tahun dan dijalankan secara Pasaran Berbilang Tingkat atau “multi level marketing” (MLM) yang menawarkan pelbagai jenis produk seperti Produk gamat / Kesihatan, Kosmetik, Ubatan Herba, Minyak , Balsam dan Set Bersalin untuk kegunaan harian.

Penawar Industries Sdn Bhd mengeluarkan ubat-ubat bermutu tinggi dengan kebersihan yang terjamin dan selamat digunakan. Ianya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diakui oleh Badan Kesihatan Sedunia (WHO). Penawar Industries Sdn Bhd yang menggunakan Jenama ROJAM ini mengeluarkan barangan kesihatan dan kecantikan berasaskan sumber semulajadi iaitu hutan dan lautan Malaysia. Produk Rojam adalah lahir dari kerjasama pakar dari Universiti Sains Malaysia, Institut Penyelidikan Pertanian Malaysia (MARDI), Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Malaysian Herbal Corporation dan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Baik untuk kesihatan. Pelbagai barangan keluaran Syarikat 100% Bumiputera Syarikat Penawar Sendirian Berhad. Menggunakan jenama ROJAM dan lebih 50% produk adalah berasaskan Gamat dan penemuan terbaru berasaskan Manggis...


 

 

MANGGIS

 

ROJAM STEEN JUICE (380ml) RM 15.00

Khasiat Kulit Manggis

Memberi tenaga, Mencegah sakit urat saraf, Mencegah Ulcer, Mencegah kemurungan, Mencegah kegelisahan/panik/cemas, Mencegah kanser, Tingkat system pertahan badan, Awet muda, Membuang toksid dalam badan, Mencantikan kulit, Membuang kolesterol dalam badan, Mengurangkan tekanan darah tinggi, Kurangkan gula dalam darah, Cegah batu karang, Mengimbangi seluruh badan

Buah manggis dipercayai mempunyai sumber Vitamin A dan khasiat semulajadi antioksi dan yang tinggi. Kulit manggis kaya dengan sumber galian dan tinggi antioksidan serta membantu melambatkan proses penuaan. Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.

 

Rojam Café Manggis & Collagen Rm 15.00

(20gm x 12 uncang)

-Dapat menolong menambah tenaga, mengurangkan kolesterol, mengelakkan rasa mengantuk dan masalah berat badan. Menjadikan tubuh badan lebih cergas, ceria dan cerdas.

 

 

 

 

Sabun Manggis RM 15.00

(Mangosteen transparent Soap)

Dapat menyeimbangkan pH kulit, mengalakkan metabolime kulit, menamnggalkan sel kulit mati, melembutkan dan menghaluskan kulit serta membekalkan oksigen ke dalam sel kulit.

Juga boleh merawat sakit kulit seperti gatal, panau, kurap dan luka kecil. Tiada pengawet, perwarna tiruan, merkuri, plumbum dan hidrokuinon.


 

Sabun Gamat Manggis (100gm) RM 6.90

Dirumus dengan bahan semulajadi tanpa campuran kimia. Mencantikan, melincin dan menegangkan kulit muka serta mengawal kulit bermasalah dan jerawat.

 

 
pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday150
mod_vvisit_counterYesterday919
mod_vvisit_counterThis week1983
mod_vvisit_counterLast week1613
mod_vvisit_counterThis month5554
mod_vvisit_counterLast month4090
mod_vvisit_counterAll days166003
Visitors Counter

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates  Valid XHTML and CSS.

keratan akhbar

Saturday, 18 January 2014 | Administrator

article image          
+ Full Story

DIACOL TONIK

Friday, 10 August 2012 | Administrator

article thumbnail  RM60.00 SAHAJA DIACOL TONIK (MAL:07081647 TC) Cara Pengambilan Penawar Diacol Tonik di adun dari tumbuhan herba yang segar dan terpilih dan berkualiti...
+ Full Story